Plexus Products

1. Question: Does Plexus Slim contain any MSG?

Answer: Plexus Slim does not contain MSG or other proven red-flag ingredients. Although some manufacturers play label games to hide MSG and other controversial ingredients, all of the chemical names used in labeling Plexus Slim are the chemical break downs of the various plant extracts used. Monosodium Glutamate has been used as a preservative in many foods. There is also a theory out there that it has been used in fast foods and grocery store foods to cause people to want to eat more, thus purchase more of the product. We have never seen any empirical data to support the claim. Of course, none of that applies to Plexus Slim because there simply isn’t any in our product.

2. Question: What is the sweetener in Plexus Slim?

Answer: Much time and effort has been expended in developing the taste of Plexus Slim. The goal was to create a good tasting product without using harmful or controversial ingredients. The final formulation that produced the desired taste uses a combination of Stevia and Lohan. Stevia being a leaf extract and Lohan being a fruit extract. During product development, several variations of the formula were created using only Stevia. The result was a bitter aftertaste considered by most test subjects to be unpleasant. Stevia and Lohan are both safe and effective alternatives to sugar and artificial sweeteners.

3. Question: What are the ingredients in Plexus Slim and are they safe?

Answer:
Ingredients:
Chromium
Proprietary blend of Chlorogenic Acid (from Green Coffee Caffea arabica Bean) Extract (contains less than 2% natural caffeine), Garcinia cambogia Fruit Extract, Alpha Lipoic Acid.
Other Ingredients: POLYDEXTROSE, CITRIC ACID, NATURAL FLAVORS, BEET (BETA VULGARIS ROOT) EXTRACT (FOR COLOR), STEVIA (STEVIA REBAUDIANA LEAF) EXTRACT, LUO HAN GUO (SIRAITIA GROSVENORII FRUIT) EXTRACT.

4. Question: When can I expect to experience weight loss?

Answer: It is a very subtle yet effective product. Most people begin to recognize benefits approximately 2 weeks after starting the product. Some experience benefits sooner, others, later.

5. Question: Are there any stimulants in Plexus Slim?

Answer: Chlorogenic Acid is extracted from Green Coffee Caffea Arabica Bean and contains less than 2% natural caffeine.

6. Question: When is the best time to drink Plexus Slim?

Answer: Preferably 15-30 minutes before a meal. However, Plexus Slim can be taken anytime and will still benefit the consumer.

7. Question: How often do I have to take Plexus Slim?

Answer: Most people only need to take Plexus Slim once a day to get the desired results. However, people who struggle with weight loss or people who have a lot of weight to lose, may find that taking Plexus Slim twice a day works better for them.

8. Question: How is Plexus Slim sweetened?

Answer: Plexus Slim is sweetened with Stevia Leaf Extract and Lo Han Fruit Extract. Both of these ingredients are natural, completely safe and do not lend themselves to invoking a blood sugar spike when consumed.

9. Question: Whenever I go on a diet, I seem to lose fat from my breasts first. Will Plexus Slim cause the same thing to happen? Is there anything I can do about preventing the fat from coming off my breasts?

Answer: Breast fat is different than the adipose body fat that accumulates around the waist, hips and thighs. Plexus Slim tends to go after the adipose fat and leave the Breast fat alone.

10. Question: Besides weight loss will I notice anything else from taking Plexus Slim?

Answer: Based on the feed-back from people who are taking Plexus Slim, we are hearing four pretty consistent things: first, people say they feel calmer throughout the day; second, people tell us they are sleeping much better at night: third, people notice their appetites are down; fourth, people tell us that they aren’t snacking as often; some have told us their snacking, especially sweets like chocolate and candy, has totally stopped.

11. Question: Do I need to exercise on the Plexus Slim program?

Answer: According to the developers of the product, it is not necessary for you to exercise as part of the Plexus Slim program. However, they also say that any moderate exercise – like a 20 to 30 minute brisk walk every day – will dramatically increase the speed with which Plexus Slim works.

12. Question: Do I need to eat differently when I am taking Plexus Slim?

Answer: This is a really important question and here is a very simple thing to keep in mind: if you keep on doing what you have always been doing, you will keep on getting what you have always been getting. In reverse, if you want to lose weight permanently, you will need to eat differently than before. Plexus Slim is formulated to help you make a life-style change to your eating habits. Plexus Slim contains natural ingredients that have been shown to reduce appetite. However, some people just ignore their body’s new messages and keep on eating like before. Some people eat emotionally; they eat because they are stressed or upset. Most people are trained to eat with their eyes and eat by the clock. What do we mean by that? Has this ever happened to you? You look at the clock and realize it is supper time. You sit down to eat your supper and realize that you really aren’t hungry. But, because it is supper time, you eat your supper anyway. That’s what we mean by eating by the clock. Some people sit down for a meal and fill up their entire plate with food. Then, they eat until everything on the plate is gone. They are not listening to their bodies. Weight loss specialists tell us that the stomach is really designed to consume a meal that is about the size of a clenched fist. If you go to a restaurant, try ordering an appetizer for your main meal. Wait a few minutes after you finish eating. If you are still hungry after you have had your appetizer, you can always order another appetizer. Our guess is that if you listen to your body, you will realize that you are full. And, one other thing, your pocket book will also appreciate the lower cost of the meal. If you are looking for a restaurant and you see the sign “All You Can Eat” or if you see “Buffet Dinner Tonight”, please drive on. We have been trained to always get the best deal we can for our money. When we are at a buffet that means that we need to go back at least three times AND go for dessert as well just to make sure we get full value for what we have paid. Make a decision: Do you want to lose weight and keep it off by making a small life-style change? If so, Plexus Slim is designed to help you do that. On the other hand, if you want to make sure you are getting the biggest bang for you buck by stuffing yourself at the buffet, you can forget about permanent weight loss.

13. Question: Will Plexus Slim cause me to notice a loss in pounds or inches?

Answer: Every person is different and what happens with one person is not necessarily what is going to happen with another. Most people report that they lose inches first. That is why we urge you to take your starting measurements. That may be where your results first show up. On the other hand, we have had people reporting a loss in weight before the loss of inches show up.

14. Question: Do I have to give up drinking alcohol to lose weight with Plexus Slim?

Answer: This is a very individual thing. Some people have told us that, throughout their adult life they have never been able to lose weight unless they give up drinking. The developers of Plexus Slim say that, for most people, moderate drinking will not stop the weight loss from occurring. You need to use your own judgment. Alcoholic beverages are very high in calories. Consume too many calories and you are going to be working against the Plexus Slim program.

15. Is Plexus Slim vegetarian?

Answer: Yes.

16. Question: Is Plexus Slim gluten-free?

Answer: Yes.

17. Is Plexus Slim vegan?

Answer: Yes.